O stranici Kadaza      Kontaktirajte nas     Pomoć     Odabir web-mjesta     Webmasteri     Naša misija     Privatnost     Uvjeti

Kontaktirajte nas

Prvo provjerite našu stranicu za pomoć, možda ćete tamo naći odgovor na svoje pitanje.

Podijelite s nama svoja iskustva, napišite komentare i prijedloge:


Pošaljite stranicu

Nama su potrebni prijedlozi od naših korisnika kako biste ostali ažurni i bili sigurni da ništa ne propuštamo. Usprkos našim naporima da svaku Kadaza kategoriju upotpunimo što je moguće više, može se desiti da propustimo imati određeno web-mjesto za koje smatrate da je obavezno i ključno. U tom slučaju popunite donji obrazac ili nam pošaljite poruku na info@kadaza.hr. Prije slanja web-mjesta pročitajte naš Postupak odabira web-mjesta.


Pošaljite svoju stranicu u Kadaza kategoriju

Moguće je poslati vaše web-mjesto u određenu Kadaza kategoriju. Za uključivanje u stranicu Kadaza mi procjenjujemo svaku prijavu web-mjesta. Vrlo nam je stalo do kvalitete stranice Kadaza i iznimno smo selektivni, zato nemojte uzeti za osobno ako vaše web-mjesto ne bude prihvaćeno. Naš cilj je učiniti stranicu Kadaza što je više korisnom za sve korisnike. Odbijanje uključivanja vaše stranice ne znači da ne cijenimo vaše web-mjesto.

Odvojite par trenutaka kako biste razumjeli Kadaza postupak odabira web-mjesta prije nego što prijavite svoje web-mjesto. Kliknite ovdje kako biste poslali svoje web-mjesto u Kadaza kategoriju. Molimo obavijestite nas za koju kategoriju smatrate vaše web-mjesto neophodnim.


Advertising and Partnerships


Podijelite s nama svoja iskustva, napišite komentare i prijedloge: Klikni ovdje.

► Nazad na Početnu stranicu

► Kontaktirajte nas

► Postupak odabira web-mjesta

► Pomoć


→ Postavite Kadaza za svoju Početnu stranicu

→ Pregled svih web-mjesta na Kadazi

→ Međunarodno


yes  Pridružite nam se na Facebooku