O stranici Kadaza      Kontaktirajte nas     Pomoć     Odabir web-mjesta     Webmasteri     Naša misija     Privatnost     Uvjeti

 

Polazna stranica hrvatskog interneta

Kadaza je jednostavan, sveobuhvatan internetski vodič i personalizirana početna stranica.

 

► Gledaj video

 


Ultimativna Početna stranica i Web direktorij

Kadaza je praktična početna stranica i potpuno sveobuhvatan web direktorij koji pokazuje apsolutno najbolja i najpopularnija web-mjesta, pokrivajući raznovrsne teme kao što su novosti, karijera i društvene mreže. Sva web-mjesta koje sadrži Kadaza odabrana su uz veliku pažnju i organizirana na najbolji način, što je čini jednostavnom, intuitivnom i korisnom za svakoga. Kadaza vam daje mogućnost da imate sve svoje omiljene stranice sa samo par klikova!


Personalizirana Polazna stranica

Svoja omiljena i najčešće posjećivana web-mjesta možete čuvati na prilagodljivoj početnoj stranici, bez potrebe za registriranjem. Favoriti se mogu lako dodavati i uklanjati pomoću funkcije povlačenja i ispuštanja. Prilikom postavljanja osobnih veza moguće je vršiti pretraživanje iz ogromne baze podataka od preko 25.000 web-mjesta. Započnite s klikom na vezu Prilagodi na početnoj stranici.


Pozadina

Prilagodite svoju polaznu stranicu koristeći boje, obrasce, slike i u trenu po želji promijenite izgled svoje vlastite početne stranice.


Najpopularnije web tražilice u jednom okviru

Kadaza čini vaše pretraživanje po internetu lakim i brzim. Najpopularnije tražilice svrstane zajedno u jedan - lak za korištenje - okvir za pretragu. Osvježavajuće brz način za pretragu mreže!


Otkrijte najbolje sadržaje na internetu na razini cijelog svijeta

Urednici stranice Kadaza jasno su organizirali najbolje sadržaje iz brojnih zemalja koji se mogu pronaći na internetu. Otkrijte najpopularnija web-mjesta u svim kategorijama, i to iz cijelog svijeta. Odaberite zemlju.


Brzo i potpuno, bez obzira gdje ste

Brzo i jednostavno pretraživanje sadržaja na internetu putem vašeg mobilnog telefona i tableta. Kadaza je posebno prilagođena za brzo i jednostavno pretraživanje sadržaja na internetu putem mobilnih telefona i tableta. Samo otvorite stranicu kadaza.hr da biste pokrenuli mobilnu verziju stranice Kadaza, neovisno o uređaju kojim se koristite. Samo posjetite kadaza.hr pregledniku svog mobitela i Kadaza je spremna,  bez obzira koji uređaj koristite. Osvježavajuće brz način za pregledavanja weba na svom mobitelu! Čim otvorite preglednik na mobitelu, Kadaza je spremna za korištenje.


Podijelite s nama svoja iskustva, napišite komentare i prijedloge: Klikni ovdje.

 

 

yes  Pridružite nam se na Facebooku

 

Korištenjem naših usluga, slažete se da mi i Google možemo postaviti kolačiće kako bismo prikazali oglase i analizirali naš promet. Naša spletna stran je podprta s partnerskimi programi, kot sta partnerska programa Amazon in eBay, ki nam omogočata zaslužiti provizijo za sklicevanje na njihova spletna mesta. Detalii