Ultimativna Početna stranica i Web direktorij

Kadaza je praktična početna stranica i potpuno sveobuhvatan web direktorij koji pokazuje apsolutno najbolja i najpopularnija web-mjesta, pokrivajući raznovrsne teme kao što su novosti, karijera i društvene mreže. Sva web-mjesta koje sadrži Kadaza odabrana su uz veliku pažnju i organizirana na najbolji način, što je čini jednostavnom, intuitivnom i korisnom za svakoga. Kadaza vam daje mogućnost da imate sve svoje omiljene stranice sa samo par klikova!

  Gledaj video

__________________________________________________________________________________________
 
Personal Internet Homepage

 Personalizirana Polazna stranica

Svoja omiljena i najčešće posjećivana web-mjesta možete čuvati na prilagodljivoj početnoj stranici, bez potrebe za registriranjem. Favoriti se mogu lako dodavati i uklanjati pomoću funkcije povlačenja i ispuštanja. Prilikom postavljanja osobnih veza moguće je vršiti pretraživanje iz ogromne baze podataka od preko 25.000 web-mjesta. Započnite s klikom na vezu Prilagodi na početnoj stranici.

__________________________________________________________________________________________

 Personalize Start Page

Pozadina

Prilagodite svoju polaznu stranicu koristeći boje, obrasce, slike i u trenu po želji promijenite izgled svoje vlastite početne stranice.

 

 

Najpopularnije web tražilice u jednom okviru

Kadaza čini vaše pretraživanje po internetu lakim i brzim. Najpopularnije tražilice svrstane zajedno u jedan - lak za korištenje - okvir za pretragu. Osvježavajuće brz način za pretragu mreže!

_________________________________________________________________________________________

 

Kadaza Mobile Startpage

 
Kadaza na vašem telefonu

Stranica za mobitele na kadaza.hr/m optimizirana je za prikaz na mobitelima. Samo posjetite kadaza.hr/m pregledniku svog mobitela i Kadaza je spremna,  bez obzira koji uređaj koristite. Osvježavajuće brz način za pregledavanja weba na svom mobitelu!

 

 

 

_________________________________________________________________________________________

Podijelite s nama svoja iskustva, napišite komentare i prijedloge: Klikni ovdje.

Facebook  Twitter  Google+  Kadaza International  YouTube Channel